Mihaela Constantin

About: Mihaela Constantin

[ratings id="14622"]
 • Role : Teacher
 • Website :
 • Experience :
 • Specialist in :

English below

Structura legala oficiala care detine drepturi de autor pentru cursurile si alte ateliere New Paradigm Multi-Dimensional Transformation, continutul manualelor si certificatele emise, este School of Esoteric Sciences, fondata de catre John Armitage (Hari Baba), Doctor in Medicina Homeopata.

School of Esoteric Sciences este afiliata Asociatiei Britanice de Medicina Complementara (BCMA), o organizatie umbrela care ofera sprijin si reprezentare terapiilor si scolilor afiliate din Marea Britanie si Uniunea Europeana. Fiind o organizatie non-profit, acestia sunt considerati a fi parteneri fiabili si impartiali in orice discutie cu privire la aspecte legate de medicina complementara, de diverse scoli si membri terapeuti. Apartenenta la School of Esoteric Sciences si apartenenta individuala la practicienii New Paradigm MDT® prezinta publicului larg o declaratie clara a unei calitati demne de incredere.

www.bcma.co.uk/npmdt

John Armitage are cunostinte ample despre cristale, utilizarile terapeutice in care acestea pot fi folosite si acces la depozite vaste de cunoastere datorita capacitatii sale de a canaliza informatiile. Nascut in Yorkshire, Anglia, la data de mai 1945, el a fost vindecator inca din copilarie. Neputand sa citeasca, sa scrie sau chiar sa vorbeasca cu usurinta in copilarie, capacitatea sa de a interactiona si de a comunica cu ingerii si alte fiinte non-fizice a fost puternica inca de atunci, permitandu-i sa devina un canal puternic la varsta adulta. A dus ceea ce el insusi numeste „o viata interesanta” cu o gama larga de experiente, cum ar fi, de exemplu, pregatirea pentru a deveni preot brahman hindus, timp de cativa ani in India.

Activitatile sale de vindecare si medicina complementara raman totusi tema care a traversat intreaga sa viata pana in prezent.

John Armitage, cunoscut de multi datorita Shamballei, proiect cu care a inceput la mijlocul anilor 1990 si a atelierelor, cursurilor sale de lucru cu cristalele, a fondat acest sistem ce ofera acces la energiile cele mai inalte, expandate, accesibile in prezent evolutiei intregului potential. In perioada profund transformatoare prin care trecem, aceste energii se pot dovedi foarte eficiente pentru oricine: copii, adolescenti, adulti.

? Originile sistemului se regasesc mult in urma, in preistorie. Atunci cand Germain a trait in Atlantida, catre sfarsitul civilizatiei, el a adus sistemul direct din dimensiunile inalte pentru a oferi asistenta in evolutia fiintelor scazut vibrationale care erau folosite drept sclavi în acea societate. Germain si-a dorit sa faca aceasta sclavie inacceptabila si sa elibereze acele fiinte din robia propriei lor ignorante. Sistemul este mult extins in zilele noastre, deoarece noi suntem pregatiti acum pentru energii mult mai inalte, insa scopul acestuia este similar – sa ne eliberam de robia propriei noastre ignorante, sa ne aducem in Iubirea si Libertatea propriei maiestrii, in respect, armonie si echilibru cu toate formele de viata de pretutindeni.

🙂 Despre proiectele pentru oamenii care traiesc in Cambodia, Senegal, Madagascar, Congo:

New Paradigm este un loc al iubirii, eliberat de frica si dubii. Un loc din care constientizezi ca poti avea viata pe care ti-o doresti daca-ti asumi responsabilitatea propriei maiestrii. Si continui pas cu pas acest drum in fiecare zi, in fiecare clipa, fara sa-ti mai cedezi puterea. Pentru ca maiestria de sine nu ti-o inmaneaza cineva, ci este alegerea ta, energia ta, co-creatia ta. Este un drum pe care te redescoperi cu bucurie drept scanteia din sursa ce esti.

New Paradigm Multi-Dimensional Transformation (MDT) este un sistem de energii cu frecvente inalte, expandate, care activeaza si accelereaza evolutia personala, respectand ritmul fiecaruia, in armonie si echilibru cu tot ceea ce este.

Scopul principal al acestor curatari, purificari si activari este pentru dezvoltarea, evolutia voastra. Pe masura ce evoluati, faceti sa fie mai usor si pentru ceilalti oameni sa faca acest lucru. Asistati constiinta colectiva a omenirii sa se extinda si sa creasca in constiinta Iubirii. Ca efect secundar, puteti apela la aceste energii pentru a oferi asistenta in facilitarea readucerii la Armonie si Echilibru, atat propriile voastre sisteme fizice/electro-magnetice/emotionale/mentale/spirituale, cat si pe cele ale altor fiinte (respectandu-se alegerile lor).

Traim vremuri de schimbari masive. Nu este doar schimbare in structurile societatilor noastre, ci si schimbare in constiinta noastra. Cine suntem si cum suntem, au un impact in intreaga lume, mult mai mare decat ne putem imagina.

Cu totii suntem Iubire. Multi au uitat acest lucru si si-au cedat puterea energiei fricii.

Nu va cedati puterea interioara catre nimeni si pentru nimic.

Orice auzi, orice citesti, indiferent ca este spus de o autoritate sau de o persoana pe care o admiri, nu lua de-a gata nimic, ci trece prin discernamantul tau. Asculta-ti intuitia, inima. Observa. Investigheaza. Cerceteaza. Verifica. Si abia dupa aceea valideaza, sau nu.

A fi iubire inseamna a fi liberi de blocaje, iluzii, etc. Cea mai importanta provocare in integrarea adevaratei iubiri este sa ne iubim si sa ne respectam pe noi insine, experienta intregii se realizeaza prin iubire pura universala (fara conditii), nonjudecare si respect pentru toate formele de viata de pe Planeta Pamant si dincolo de aceasta. Acum este momentul sa ne trezim catre sinele noastre multidimensionale si sa devenim intregi. Intregirea este iubire.

Cursurile experientiale din cadrul School of Esoteric Sciences, la care am participat au fost acestea:

Ca Profesor 13D Master si Profesor Basic Master, pot facilita:

 1. Sesiuni Holistice New Paradigm Multi-Dimensional Transformation, individuale sau pentru grup (ateliere holistice). Acestea pot fi facilitate atat pentru oameni, cat si pentru animale daca au afecțiuni/dezechilibre. Sesiunile se pot transmite si de la distanta (daca locuiti in alt oras), pentru curatarea blocajelor, traumelor, intruziunilor, stresului acumulat, energiilor si programelor/convingerilor discordante, armonizare si echilibrare, intregire, împuternicire, transformare, claritate, in corpul mental, corpul emotional, corpul eteric, meridiane, nadisuri, aura, in subconstient, in corpul fizic, chakre si glandele endocrine corespondente acestora, cunoastere de sine, evolutia intregului potential uman, jocuri holistice, mandale din cristale, portrete holistice, etc.; curatarea si armonizarea energiilor din interiorul locuintei sau ale altui spatiu, gradina.
 2. Cursuri experientiale New Paradigm Multi-Dimensional Transformation (doar cu participare fizica la sala, cabinet). Acestea consta in meditatii holistice de curatare, purificare, armonizare, echilibrare, transformare, activari, cunoastere de sine, dezvoltarea intuitiei, inteligentei perceptive, discernamantului si alte abilitati, capacitati, inteligente multiple, simturi multidimensionale ale potentialului fiecaruia, aplicatii practice, exercitii, etc., cuprinsul detaliat al cursurilor regasindu-se in link-urile de mai jos.

Manualele si certificatele pentru absolvirea acestor cursuri sunt recunoscute in Marea Britanie si Uniunea Europeana prin faptul ca School of Esoteric Sciences este afiliata cu Asociatia Britanica de Medicina Complementara (BCMA): www.bcma.co.uk/npmdt

Aceasta „Frecventa Diamant Shamballa” este o frecventa foarte rafinata, foarte transformatoare si, de asemenea, o energie de armonizare si echilibrare foarte puternica. Aceasta rezonanta este acum disponibila pentru noi, pe masura ce deschidem matricele energetice cristaline din campurile noastre energetice pentru a o primi. Activarile la aceasta frecventa ne permit accesul la noile codificari care sunt descarcate prin Centrele Galactice. Primirea noilor codificari va insemna cresterea constientizarii multidimensionale si, in cele din urma, dezvoltarea clarviziunii, clarauditiei, clarsimtirii si a celorlalte simturi multidimensionale despre care am uitat, dar care sunt drepturile noastre din nastere.

Acesta le permite celor care au absolvit anterior Basic Master, sa faciliteze, predea cursurile Basic Master si Basic Master Teacher (Profesor). Multi oameni considera ca acest atelier le ofera multa incredere in sine.
De asemenea, poate fi util pentru cei care ofera sesiuni holistice si impartasesc energiile cu alti oameni in acest fel.

O activare recunoaste faptul ca energiile formeaza deja o parte intrinseca a omului, chiar daca pot fi latente.
Activarile reprezinta coduri de trezire sau de pornire a diverse circuite interioare.

Transformarile planetare au facut posibil ca din punct de vedere energetic sa se poata face activari ale energiilor celor 12 dimensiuni. "Atunci cand a fost momentul am adaugat o activare pentru cea de-a 13-a dimensiune. A 13-a Activare v-a daruit acces la toate energiile noi care au fost create si care vor fi create in viitor. In prezent, in evolutia planetei si a oamenilor nu exista nimic deasupra acestei a 13-a activari. Dupa cum am spus, trebuie sa va amintiti, aceasta a 13-a activare dimensionala va da accesul la orice realitate dimensionala care se creeaza sau care este deja creata. Este o interfata intre intregul noii creatii si dimensiunile joase. Chiar daca exista creatie mai sus de dimensiunea a 15-a, in prezent aceasta a 13-a activare va pregateste sistemul energetic sa primeasca aceste energii." (New Paradigm MDT, John Armitage).

Intr-un intreg minutios, bine lucrat, participantii sunt readusi in contact puternic cu propria lor esenta personala adevarata. Se realizeaza o reechilibrare profunda a mintii/corpului/sistemului electro-magnetic. Fiecare face un pas urias inainte pe propriul drum personal de transformare, evolutie.

Scopul principal al acestor purificari si activari este pentru dezvoltarea voastra. Pe masura ce evoluati, faceti sa fie mai usor si pentru ceilalti oameni sa faca acest lucru. Asistati constiinta colectiva a omenirii sa se extinda si sa creasca in constiinta Iubirii.

Puteti utiliza aceste energii pentru a oferi asistentialitate in facilitarea readucerii la Armonie si Echilibru, atat propriile voastre sisteme electro-magnetice, fizice/emotionale/mentale/spirituale, cat si pe cele ale altor fiinte.

Facilitator: Mihaela Constantin

- Masterat Psihologie. Tehnici de comunicare si influenta sociala - Lucrare de disertatie: “Rolul concentrarii meditative in dezvoltarea inteligentei emotionale”

- Formator/Trainer acreditat ANC

- Facilitator si Profesor New Paradigm Multi-Dimensional Transformation, acreditat de School of Esoteric Sciences care este afiliata cu British Complementary Medicine Association (BCMA)

Ce este New Paradigm

www.new-paradigm-mdt.org/faqs

 • Paradigma este un cuvant referitor la structura conceptelor, ideilor, credintelor, convingerilor, ce determina modul in care percepem viata.
 • Esenta Noii Paradigme este Iubire, Compasiune, Respect, Armonie, Echilibru, Bucurie, Libertatea de a sti cine suntem cu adevarat si de a pasi in puterea noastra interioara, de a pasi in maiestria noastra de creatori si cocreatori (creatori colectivi) constienti, responsabili, stiind ca totul este interconectat. Aceasta se refera la eliberarea blocajelor pe care le avem si care nu ne sunt utile in a progresa, a ne dezvolta, a evolua.

Ce este MDT (Transformarea Multi-Dimensionala)

 • Noua Paradigma MDT este un sistem de energii de frecvente inalte, expandate, care activeaza si accelereaza evolutia personala, a fiecarei fiinte, respectand ritmul fiecaruia, in armonie si echilibru cu tot ceea ce este.
 • Asa cum un curcubeu este un intreg cu diferite benzi de culoare, la fel si realitatea este un intreg format din diferite benzi de vibratie, frecventa. Aceste benzi de frecventa, vibratie, cu propria lor personalitate sau identitate, au fost numite dimensiuni. A treia dimensiune (3D) este cunoscuta pentru timp, spatiu, directie si alte elemente recognoscibile. Asadar, fiecare dimensiune are propria sa personalitate si identitate, propriile sale caracteristici.
 • Noi suntem fiinte multidimensionale, avem corp fizic, corp eteric, corp emotional, corp mental, suflet si alte corpuri subtile de lumina de frecvente din ce in ce mai inalte, expandate, iar o parte dintre acestea pot fi detectate stiintific cu diverse aparate special realizate sau pot fi percepute prin clarviziune, clarcunoastere, clarsimtire.
  Ceea ce se manifesta in corpul fizic ca si boala, afectiune sau ca blocaj intr-un domeniu al vietii, este rezultatul unui dezechilibru din corpurile energetice, subtile.
 • Transformarea implica toate nivelurile Fiintei noastre. Avem multe corpuri: fizic, eteric, emotional, mental, suflet si alte corpuri mai subtile de lumina, spirituale. Fiecare dintre acestea este de o frecventa, vibratie mai mare decat cea anterioara, cel fizic fiind de cea mai densa/cea mai scazuta frecventa, vibratie.
  Daca apar dezechilibre in corpurile noastre de frecvente mai inalte, mai expandate, acele dezechilibre se vor indrepta dupa aceea spre corpul fizic unde se manifesta afectiunile, bolile, blocajele. Energiile Noii Paradigme ne pot asista sa ne readucem in echilibru pe toate nivelurile vibrationale, de frecventa ale Fiintei noastre si aspectele dimensionale. Daca suntem capabili sa eliberam un anumit dezechilibru la nivelul corpului mental, corpului emotional, corpului eteric, ne-am scutit de durerea si inconvenientul bolii fizice (si posibila mortalitate).
 • Transformarea vine in timp ce readucem sistemele noastre energetice in armonie si echilibru. Facilitatorul face posibil pentru alte persoane sa redevina intregi prin mentinerea unui spatiu energetic de frecvente înalt benefice, prin transmiterea energiilor New Paradigm Multi-Dimensional Transformation care ii asista pe oameni sa redevina intregi. Ceea ce se intampla este ca facem un serviciu pentru ceilalti, facilitam pentru acestia daca ni se solicita. Cineva poate facilita vindecarea altor persoane, aducand anumite energii si inconjurandu-le cu aceste energii de frecvente inalte, expandate, care detecteaza unde anume este necesar sa ajunga in corpul fizic si in celelalte aspecte ale constiintei, dar numai oamenii insisi prin libera lor alegere daca sunt deschisi și permit sa primeasca, pot accepta si decide sa elibereze vechile tipare de gandire si comportament care au dus in primul rand la dezechilibre.

Toata vindecarea este in cele din urma autovindecare. Fiecare se vindeca pe sine insusi, nu o persoana pe altcineva. Nu exista „vindecatori”, ci doar facilitatori de vindecare.

 • Motivul pentru care se foloseste cuvantul „transformare” in loc de „vindecare” se datoreaza faptului ca sistemul este orientat spre crestere si transformare personala interioara.
In primii ani, gandirea era ca acest sistem le oferea celor care primesc activari si energii, capacitatea de a facilita vindecarea in ei insisi, iar de asemenea si pentru ceilalti. Aceasta este inca o gandire corecta, insa am ajuns sa ne dam seama ca acesta este mai degraba un efect secundar al transformarii personale a unei fiinte.
 
Cel mai mare si cel mai important efect este impactul transformational asupra constiintei si experientei vietii fiecarui om.
 • Energiile transformationale utilizate in New Paradigm MDT se expansioneaza mereu, asadar nu le putem pune in vechiul concept/vechea paradigma de cutii, precum "Nivelul 1" unde se primeste o cantitate masurata de energie si asa mai departe. Ci fiecare om primeste ceea ce este pregatit sa primeasca, iar aceasta il face sa fie pregatit pentru mai mult si mai mult si mai mult.
  Aceste energii transformationale sunt in continua expansiune, asa ca nu le putem fixa in vechiul concept de cutii, cum ar fi: acesta este "Nivelul 1" si obtineti doar aceasta cantitate masurata de lumina si asa mai departe, indiferent de care. Fiecare om obtine ceea ce este pregatit si asta il face gata pentru mai mult si mai departe.
  Nivelurile functioneaza dintr-un sistem universal, indiferent de nevoile si constiinta individuala.
  Prin cursurile Basic New Paradigm MDT si 13D New Paradigm MDT, acest lucru s-a schimbat, fiecare participant primind exact ceea ce este potrivit si adaptat special pentru el personal ca individ unic.
  Aceste cursuri sunt adaptate fiecarui individ personal, ceea ce nu este cazul nivelurilor.
 • Exista o diferenta intre o activare, un acordaj si o initiere?
  - Da. O activare recunoaste faptul ca energiile formeaza deja o parte intrinseca a omului, chiar daca pot fi latente.
  Activările reprezintă coduri de trezire sau de pornire a diverse circuite interioare.
  Pe când o initiere, un acordaj se bazeaza pe intentia de a introduce ceva din afara persoanei.
 • In timpul cursurilor New Paradigm MDT nu inseamna ca toata lumea primeste aceeasi cantitate de energie in acelasi timp, dar fiecare primeste atat cat este capabil sa se descurce, sa gestioneze, sa faca fata in orice moment si activare.
  Intr-una si aceeasi clasa, spre exemplu sapte oameni diferiti primesc sapte activari diferite, in functie de constiinta, dezvoltarea si nevoile lor (in functie de scopul vietii lor in acel moment). Aceste activari deschid o persoana sa primeasca oricare dintre energiile benefice de frecvente inalte, expandate, potrivite si disponibile evoluției sale, pe care este gata sa le primeasca, integreze. Unii oameni o realizeaza in trepte sau etape, stagii, in functie de voia propriilor Sine Divine si de munca lor personala de curatare, purificare, transformare mental-emotionala, pe care au facut-o inainte si in timpul cursului. Cu cat este mai clara, cu atat mai multa lumina poate intra. De asemenea, lumina care intra tinde sa zguduie zonele de frecvente dense, joase, determinand adesea ca purificările, curatarile sa continue dupa activari, uneori timp de saptamani sau chiar luni.
 • Aceste energii de frecvente foarte inalte au ca esenta Iubirea Divina pura (fara conditii), curg si se transmit prin corp 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, din momentul activarilor incolo. Impactul lor este de a aduce vindecare, intregire, de a promova Echilibrul si Armonia. Aceasta poate insemna ca tot ceea ce nu este Iubire, nu este Armonie si nu este Echilibru, poate fi scos la lumina pentru a fi recunoscut si tratat cu Iubire de la Sine.
  In primele saptamani dupa un curs poate exista o perioada de libertate, claritate si lumina pentru unii oameni, in timp poate fi si o perioada de confuzie si schimbare. Puterea si numarul de lucruri care se intampla si se schimba, de obicei se stabilizeaza dupa cateva saptamani, iar impactul energiilor merge inainte intr-un mod mai bland.
 • De ce au fost scoase simbolurile din vechile cursuri?
  - Simbolurile sunt o modalitate de a apela la o anumita frecventa de vibratie. Facilitatorul trebuia sa stabileasca ce frecventa doreste sa apeleze si apoi aceasta si numai aceasta va veni.
  Desi acest lucru poate fi util, poate fi, de asemenea, foarte limitativ. Este, de asemenea natura umana sa tinde sa judece si sa determine ceea ce poate fi corect sau bun pentru o alta persoana.
  Pentru a ajuta atat facilitatorul, cat si persoana care primeste fluxul de energii, sa nu cada in efectele limitative, ale acestuia, metoda a avansat catre un nou mod de lucru care nu este restrictionat in aceste moduri de nici un fel de simbol.
  Oamenii au folosit simbolurile pentru a se pastra pe ei insisi in propriile minti, in loc sa inainteze in intuitie. Daca ati fost deja initiati sau ati primit acordaje cu simboluri, va indemnam sa intrati in interiorul vostru si sa priviti bine ce a devenit viata voastra dupa acordaje, cu privire la sanatatea, emotiile si viata in general. Simtiti Iubirea si Libertarea care ar trebui sa insoteasca o conexiune echilibrata si aliniata cu energia Sursei care a creat tot ceea ce este? A merge in interior (dincolo de vocea fricii/egoului la conexiunea cu Sursa Primordiala si Sinele tau Divin, Prezenta ta Eu Sunt) este intotdeauna cel mai bun mod de a determina fiecare dinte voi ce este potrivit pentru voi insiva.
 • Care este diferenta dintre New Paradigm MDT si Reiki?
  - Maestrul Germain spune ca aceasta modalitate nu este Reiki, iar Reiki nu este aceasta modalitate. Am depasit utilizarea simbolurilor, asa ca nu le mai folosim si nu le mai invatam.
  NOI suntem energia, nu o reprezentare bidimensionala care este separata de noi [ceea ce este un simbol]. Reiki a fost adus de calugarul budist japonez, Dr. Usui, din simboluri antice pe care le-a gasit in textele sanscrite, completate de unele simboluri budiste. 3-4 dintre simbolurile sale originale sunt cele care ne-au ajuns din sistemul original atlant de 22 de simboluri al lui Germain. Reiki era ceea ce oamenii erau pregatiti la inceputul secolului al XX-lea.Acum, in prezent suntem pregatiti pentru mult mai mult. Este bine sa cresti si sa fii gata sa te extinzi cu energiile si cu vremurile.
  New Paradigm Multi-Dimensional Transformation este ceea ce Reiki era gata sa creasca si apoi dincolo de aceasta. Energiile sale cresc si se extind odata cu Planeta Pamant, frecventele, vibratiile lor cresc odata cu ale ei. Reiki nu este New Paradigm MDT, iar New Paradigm MDT nu este Reiki. Simbolurile Reiki nu cresc, ci raman in vechea lor frecventa, vibratie, care pe atunci era foarte avansata, dar in prezent a fost depasita.
  Suntem gata sa mergem mai departe, cu recunostinta.
 • Iubirea Divina [energia Mahatma] este o energie specifica descrisa ca o lumina auriu-argintie cu sclipiri violet, care a fost ancorata pentru prima data pe Planeta Pamant in anul 1987, in timpul Convergentei Armonice.
  Aceasta Iubire pura Mahatma de la Sursa acestui Univers in care traim, este o energie care nu a putut fi ancorata pe Planeta Pamant pana in aceste vremuri, deoarece in vremurile atlantilor, oamenii nu aveau corpuri emotionale suficient de dezvoltate (ei credeau acest corp emotional ar fi in detrimentul evolutiei lor in constiinta, astfel incat s-au concentrat exclusiv asupra dezvoltarii corpului mental).

Aceasta energie Mahatma [lumina auriu-argintie cu sclipiri violet], este o frecventa a Iubirii Cosmice pure fara conditii, mai inalta, expandata decat tot ceea ce a fost vreodata posibil sa fie impamantat inainte pe aceasta planeta.

 • Nu sunt cursurile New Paradigm MDT Basic Master si 13D Master mai mult sau mai putin la fel?
  - Acestea sunt total diferite.
  Basic Master [ www.new-paradigm-mdt.org/the-basic-master-workshop] este un curs care introduce persoana si intregul sau sistem energetic in energiile New Paradigm.

Cursul 13D Master [ www.new-paradigm-mdt.org/the-13d-master-workshop] utilizeaza energiile New Paradigm pentru a renova intregul sistem electromagnetic al fiecarui individ si este o reconectare cu centrul esentei voastre.
Ambele cursuri asista pe fiecare, individual sa avanseze pe calea personala de transformare.

Cursul Basic Master face acest lucru intr-un mod lent si constant. Iar cursul 13D Master accelereaza mai mult procesul, oamenii fac un pas urias pe drumul lor personal de transformare, de evolutie.

Mai multe intrebari si raspunsuri, puteti afla aici:
www.new-paradigm-mdt.org/faqs

Sunteti invitati sa va (re)descoperiti intregul potential, sa va centrati in intelepciunea inimilor voastre pentru a crea in mod constient armonie in vietile voastre si oriunde calatoriti, sa fiti cu adevarat liberi.

Sunt recunoscatoare pentru acele descoperiri care pentru mine au fost uimitoare, meditatiile minunate si puternice de curatare, echilibrare si armonizare, activarile, aplicatiile, exercitiile.  Facilitez cursuri/ateliere experientiale si sesiuni holistice New Paradigm Multi-Dimensional Transformation, oamenilor care doresc sa evolueze, sa-si gaseasca pacea interioara, sa se cunoasca mai clar pe ei insisi, fiind constienti si responsabili de intregul lor potential, conectati cu intuitia lor, redescoperind intelepciunea lor interioara, iubirea pura fara conditii, amintindu-si modul in care pot verifica autenticitatea diverselor informatii, cum isi pot transforma fricile, iluziile, blocajele, gandurile, emotiile, energiile si, prin urmare, realitatea, pentru a fi liberi, pentru a fi cocreatori constienti, respectand toate formele de viata, in armonie si echilibru cu tot ceea ce este.

In loc sa ne trezim dimineata si sa subscriem la iluzia colectiva a fricii si controlului, putem sa ne trezim dimineata si sa cream o realitate a iubirii pure fara conditii, intelepciune, compasiune, respect, adevar, armonie, libertate, echilibru, bucurie. 🙂

Cine suntem si cum suntem, au un impact in intreaga lume, mult mai mare decat ne putem imagina.
Daca schimb modul în care vad lucrurile, lucrurile incep sa se schimbe, caci noi suntem panza, picturile si artistul.

Tara in care locuiesc si orasul de activitate:

 • Romania, Bucuresti (de asemenea pot facilita ateliere, cursuri, sesiuni holistice individuale si in alte orase, la care poate participa orice persoana este interesata, de orice varsta)

Pot facilita cursuri, ateliere si sesiuni holistice individuale în limbile:

 • romana, engleza
 • pentru cursurile experientiale, este necesara prezenta fizica la sala, cabinet, a participantilor pentru a putea pune in practica exercitiile de curatare, armonizare si echilibrare, ancorari, activari, dezvoltarea intuitiei, inteligentei perceptive, discernamantului si alte abilitati, capacitati, inteligente multiple, cunoastere de sine, simturi multidimensionale ale potentialului fiecaruia.
 • sesiunile holistice individuale (unu la unu) sau de grup se pot facilita fie prin prezenta fizica la cabinet, fie de la distanta sau online audio-video, indiferent de localitatea unde se afla persoana care solicita.

The School of Esoteric Sciences is the official legal structure which holds the copyrights for the New Paradigm MDT courses and other workshops given, for determining the content thereof, issues the certificates and keeps records of all certificates issued.

The School of Esoteric Sciences is affiliated with the British Complementary Medicine Association (BCMA). The BCMA is an umbrella organization that gives support and representation to the affiliated therapies and schools within the UK and the European Union. Being a non-profit organization they are perceived to be reliable and impartial partners in any discussion on issues pertaining to complementary medicine and the various schools and therapy members. choosing for voluntary self regulation gives the public information on bona fide practitioners and therapy forms. The affiliation of the School of Esoteric Sciences and individual membership of New Paradigm MDT® practitioners presents a clear statement of trustworthy quality to the general public.

www.bcma.co.uk/npmdt

In the early 90's John Armitage (Hari Baba) agreed to take on the project that we now know as New Paradigm Multi Dimensional Transformation (MDT) and is as such the founder. He has a bachelor's and PHD in Homeopathic Medicine, has broad knowledge of crystals and therapeutic uses they can be put to. He has access to vast stores of knowledge.

Born in Yorkshire, England in May 1945, John was a healer from childhood onwards. Being unable to read, write or even speak easily as a child, his ability to interact and communicate with angels and other non physical beings remained strong from childhood onwards enabling him to become a powerful channeler in adulthood. He has led what he himself terms 'an interesting life' with a wide range of experiences like for instance training to become a Hindu Brahmin priest for a number of years in India. His activities in healing and complementary medicine however remain a theme running through his entire life up to now.

John Armitage, known to many for the Shamballa and his crystal workshops, founded this system that provides access to the highest energies available now, in the present. In this profoundly transformative period we are going through, they can be very effective for anyone: children, teenagers, adults.

www.new-paradigm-mdt.org/about/john-armitage/

http://johnarmitage.me/

The origins of this system lie way back in pre-history. Master Germain was incarnate in Atlantis at the time. He brought through from Source and the Universe the original system in order to help in the evolution of low vibrational beings that were being used as slaves. He wanted to make this slavery unacceptable and to free these beings from their bondage of ignorance. The system today is much expanded, for we are ready for much higher energies now, but its purpose is similar–to free us from our bondage of ignorance, to bring us into the Love and Freedom of our own mastery. What does it mean to be a Master? It does not mean power over others. It simply means being a Master of oneself, as any true Master will tell you.

🙂 About the Projects for the people who live in Cambodia, Senegal, Madagascar, Congo:

The New Paradigm is a place of love, free from fear and doubt. A place where you realize that you can have the life you want if you take responsibility for your own mastery. And continue this step by step every day, every moment, without giving up your power. Because self-mastery is not handed to you by someone, but it is your choice, your energy, your co-creation. It is a path that you rediscover with joy as the spark from the source you are.

The New Paradigm Multi-Dimensional Transformation (MDT) is a high and expanded frequency energy system that activates and accelerates personal evolution, respecting the rhythm of each one, in harmony and balance with everything that is.

The main purpose of these clearings and activations are for your own evolutionary development. As you evolve, you make it easier for the rest of humanity to do so as well. You assist the collective consciousness of humanity to expand and grow into the consciousness of Love. As a by-product, you may call upon these energies to assist facilitate healing (bringing back into balance), both your own physical/electro-magnetic/emotional/mental/spiritual systems and those of others.

We live in times of massive change. It is not only change in the structures of our societies, but also change in our consciousness. Who we are and how we are, have an impact on the whole world.

We are all Love. Many have forgotten this and given their power away to the energy of fear.

Don't give your inner power away to anybody or anything.

Whatever you hear, whatever you read, no matter what is said by an authority or a person you admire, do not take anything for granted. Use your discernment. Listen to your intuition, your heart. Observe. Investigate. Research. And only after that, validate it, or not.

To be love is to be free from illusions, blockages, fears, etc. The most important challenge in integrating this love is to love ourselves. Now is the time to wake up to our multi-dimensional selves and become whole. Wholeness Is Love. The experience of wholeness is realized by love without conditions, nonjudgement and respect for all life forms in the universe, i.e. respect for all living beings on planet earth and beyond.

The workshops I have attended were these:

As a 13D Master Teacher and Basic Master Teacher, I can facilitate:

 1. Holistic Sessions New Paradigm Multi-Dimensional Transformation (individual session or for a group). The energetic sessions can be facilitated for both humans and animals, or adapted for home or other space, garden. The sessions can also be transmitted remotely (if you live in another city), to clear blockages, traumas, intrusions, accumulated stress, discordant energies and programs/beliefs, harmonization and balancing, integration, transformation, clarity, in the mental body, the emotional body, the etheric body, meridians, nadis, aura, subconscious, in the physical body, chakras and their corresponding endocrine glands, etc.; cleaning and harmonizing the energies inside the house or another space, garden.
 2. New Paradigm Multi-Dimensional Transformation Courses (only with physical presence participation in the office). These consist of holistic meditations of cleansing, purification, harmonization, balancing, transformation, activation, self-knowledge, development of intuition, perceptual intelligence, discernment and other skills, abilities, multiple intelligences, multidimensional senses of one's potential, practical applications, exercises, etc., the detailed content of the courses can be found in the links below.

The manuals and certificates for completing these courses are recognized in Great Britain and European Union by affiliation with the British Complementary Medicine Association (BCMA): www.bcma.co.uk/npmdt

 • The Basic Master (Facilitator)  New Paradigm Multi-Dimensional Transformation Workshop - minimum 2 days, 16 hours 
  www.new-paradigm-mdt.org/the-basic-master-workshop
  This “Shamballa Diamond Frequency” is a highly-refined and extremely transformational frequency and also a very powerful healing energy. This resonance is now available to us, as we open the crystalline energy matrices within our energy fields to receive it. Activations to this frequency allow us access to the new codings which are being downloaded through the Galactic Centers. Receiving the new codings and operating within the Diamond Frequency will mean increased multi-dimensional awareness, and eventually developing clairvoyance, clairaudience, clairsentience, and the other multidimensional senses that we have forgotten about but are our birthright.

Facilitator: Mihaela Constantin

- Master's Degree of Psychology. Communication techniques and social influence - Dissertation: "The role of meditative concentration in the development of emotional intelligence"

- ANC accredited trainer

- New Paradigm Multi-Dimensional Transformation Facilitator and Teacher, accredited by the School of Esoteric Sciences which is affiliated with the British Complementary Medicine Association (BCMA)

What is the New Paradigm

 

www.new-paradigm-mdt.org/faqs

 • Paradigm is a term referring to the structure of concepts, ideas and beliefs that determine how we see life, society and people.
 • New paradigm is a way of saying we are letting go of old patterns, old ideas, old beliefs and old structures about ourselves and our lives. This is most certainly one of the most important effects that is set in motion with the workshops activating participants with these expanding energies. This exchange can activate a journey of reclaiming your true self while embracing a life of joy, harmony peace and love.
 • New Paradigm MDT is a system of higher, expanded frequencies, energies that activate conscious awareness and accelerate personal evolution, in balance and harmony with all that is.

What is MDT (Multi-Dimensional Transformation)

 • As a rainbow is one entirety with different bands of colour, so also reality is an entirety of vibrations with separate bands of vibration within it. These bands of frequency, vibration with each its own personality or identity have been named dimensions. The third dimension is known for time, space, direction and other recognizable elements. So has each dimension its own personality and identity.
 • Transformation involves all levels of our Being. We have many bodies: physical, emotional, mental, the soul and other subtle spiritual bodies of light. Each of these are a higher vibration than the last, with the physical being the most dense/lowest vibration.
  If there appear imbalances in our higher, expanded vibrational bodies, after that they will work their way down to the physical body, where dis-ease manifests. The New Paradigm energies can assist in bringing us back to balance on all vibrational levels of our Being and dimensional aspects. If we are able to release some imbalance within the mental or emotional body level, we have saved ourself from the pain and inconvenience (and possible mortality) of physical disease.
 • Transformation comes as we bring our energy systems back into balance. A person can facilitate healing for another by bringing in certain energies and surrounding them with these higher frequencies energies, or directing them into the body, but only the person him- or herself can accept the energies and decide to release the old patterns of behavior that have brought on the imbalance in the first place.

All healing is ultimately self-healing. There are no “healers”, only healing facilitators.

 • The reason why the word “transformation” is being used instead of “healing” is because the system is geared toward inner personal growth and transformation. In the initial years the thinking was that this system gave those receiving the activations and energies the capacity to facilitate healing in others and themselves. This is still correct thinking however we have come to realize that this is more a side effect from someones own personal transformation. The biggest and most important effect is the transformational impact on each individuals consciousness and life experience.
 • Is there a difference between an activation, an attunement and an initiation?
  Yes. An activation acknowledges that the energies already form an intrinsic part of the individual even though they may be dormant unrecognized and unacknowledged.
  An initiation and an attunement is based on the intention to introduce something from outside of the individual.
 • Not everyone gets the same energy level at the same time, but each receives as much as each is able to handle at any given time and activation.
  So in one and the same class, for example seven different people get seven different activations, depending on their level of awareness, development, and needs (according to their purpose in body at this time). These activations open a person to receive whatever of the available high frequency energies they are ready to receive. Some do it in steps or stages, according to the will of their own I AM Presences and the clearing work they have done before and during the workshop. The clearer one is, the more light can come in.
  Also the light coming in tends to shake up the lower vibrational areas, often causing clearings to continue after the activations, sometimes for weeks or even months.
  The transformational energies used within New Paradigm MDT are ever expanding, so we cannot pin it down into the old concept of boxes, such as: this is Level 1, and you get only this measured amount of light and so on, no matter what. You get what you are ready for, and that makes you ready for more, and on and on.
  The levels work from a system of one-size-fits-all regardless of the individual needs and consciousness.
  With the Basic and 13D workshops this has changed to each participant receiving exactly what is right and tailored specifically for them personally as a unique individual.
 • These higher, expanded frequencies, energies whose essence is Love without conditions, are flowing and streaming through the body 24 hours a day 7 days a week from the moment of the activations onwards. Their impact is to bring healing, wholeness, promote Balance and Harmony.
  This can however then mean that all of that which is not Love, is not harmony and is not balance may be brought out into the light to be acknowledged, owned and treated with Love from the Self.
  In the first weeks after the workshop there can be a period of freedom and light for some, while it can also be a period of confusion and change. The strength and the number of things happening and changing usually settles down after a few weeks and the impact of the energies goes forward in a more gentle way.
 • Why have the symbols been dropped from the old workshops?
  - Symbols are a way of calling in a specific frequency of vibration. The facilitator has to determine which frequency of vibration he or she wishes to call in and then that and only that will come. While this can be useful, it can also be very limiting. It is also human nature to tend to judge and determine what may be right or good for another person.
  To assist both the facilitator and the person receiving the flow of energies not to fall into the limiting effects of this the method has moved forward to a new way of working that is not restricted in these ways.
  If you have already been attuned to Reiki, we urge you to go within and take a good look at what your life has become after the attunement regarding your health, emotions and life in general. Do you sense the LOVE and FREEDOM that should accompany a balanced and aligned connection to the Source energy? Going within (beyond the voice of Fear/ego to the Divine Self and I Am Presence connection) is always the best way to determine what is right for you.
 • What is the difference between the New Paradigm MDT and Reiki?
  Master Germain says that this modality is not Reiki, and Reiki is not this modality. We have moved beyond the use of symbols, so we no longer use or teach them.
  WE are the energy, not a 2-dimensional representation that is separate from us [which is what a symbol is].
  Reiki was put together by the Japanese Buddhist monk, Dr. Usui, from ancient symbols he found in Sanskrit texts, rounded out by some Buddhist symbols. 3-4 of his original symbols are what have come down to us from Germain’s original 22-symbol Atlantean system. Reiki was what people were ready for in the beginning of the 20th century.
  We are ready for so much more now. It is good to grow and be ready to expand with the energies and with the times. New Paradigm Multi-Dimensional Transformation is what Reiki was ready to grow into, and then beyond that. Its energies grow and expand along with the Earth, their vibrations rise along with hers. The symbols of Reiki do not grow, but remain in their old vibration, which back then was highly advanced but nowadays has been surpassed. We are ready to move on, with gratitude.
 • Love Without Conditions [which IS the Mahatma energy] is the heart and soul of the New Paradigm MDT. It is a specific energy described as a golden-silver light with violet sparkles, that was first grounded on Earth in 1987 around the time of the Harmonic Convergence. This Mahatma pure love without conditions from Source /Mother/Father God is a specific personal Love energy that has not been able to be grounded on Earth until these times, because back in Atlantean times people did not have sufficiently developed emotional bodies (they believed their emotional bodies to be detrimental to spiritual growth so focused exclusively on the mind).
 • Aren’t the New Paradigm MDT Basic Master and the 13D Master workshops more or less the same?
  - They are totally different.

Basic Master [ www.new-paradigm-mdt.org/the-basic-master-workshop/] is a workshop that introduces the person and their entire energy system to the energy of the New Paradigm.
The 13D Master [ www.new-paradigm-mdt.org/the-13d-master-workshop] workshop uses the New Paradigm energies to renovate the entire electro-magnetic system of the individual and is a reconnection with your own core essence.
Both workshops help the individual to move forward on their personal path of transformation. Basic Master does that in a slow and steady gentle way, and the 13D Master like taking flight.

You can find more questions and answers here:

www.new-paradigm-mdt.org/faqs

You are invited to discover your full potential, to focus on the wisdom of your hearts, using your gifts to consciously create harmony and balance in your lives and wherever you go, to be truly free, respecting any form of life, everything being interconnected.

I am grateful for those discoveries which were amazing for me, the beautiful and powerful meditations for cleaning, harmony and balance, activations and exercices. I  facilitate the workshops New Paradigm Multi-Dimensional Transformation for the people who want to evolve, to find their inner peace, to increase their inner frequencies, to know themselves much better, being aware and responsible of their full potential, being connected with their intuition, their inner wisdom, pure love without conditions, remembering how to verify the authenticity of various information, how they can transform their fears, illusions, blockages, thoughts, emotions, energies, and therefore the reality, to be free, to be conscious cocreators respecting all life forms, in harmony and balance with all that is. 🙂

The country were I live and the city of activity:

 • Romania, Bucharest (also I can facilitate workshops in other cities where any person interested can participate, for all ages)

I can facilitate workshops and individual holistic sessions New Paradigm MDT in the languages:

 • Romanian, English

mihaelaeconstantin@protonmail.com 

www.facebook.com/1MihaelaConstantin

Instead of waking up in the morning and subscribing to the collective illusion of fear and control, wake up in the morning and create a reality of pure love without conditions, compassion, respect, wisdom, truth, harmony, freedom, balance, joy. 🙂

If I change the way I see things, things begin to change. For we are the canvas, the paintings and the artist.