Vibrating Up the Quantum Spiral and Fire Walking

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vibrating Up the Quantum Spiral and Fire Walking

June 14, 2019 @ 10:00 am - June 17, 2019 @ 6:00 pm

„Вибрационно издигане по квантовата спирала“ и „Ходене по огън“

С нарастването на вълните от трансформиращ енергиен поток към планетата, интензитета на нашата трансформация на индивидуално и глобално ниво продължава. Човечеството има мощна и безпрецедентна възможност за пробуждане. Всичко е вибрация. Вибрацията е ключът. За да стане част от тези по-бързи вибрационни вълни от светлина, човечеството трябва да пусне и изостави бавните 3D вибрации, така че новата по-висока 5D вибрация да се прояви. “Да пуснем” не е вече въпрос на избор, но е задължително изискване, за да останем тук. Този семинар е превозно средство към следващото стъпало на вашата планетарна еволюция. Чрез медитации и активации, ще изчистите онова, което вече не ви служи, ще активирате вашата 5 измерна чакра система и ще интегрирате нови светлинни кодове, които да активират вашето латентно ДНК. Докато се издигате вибрационно, ще навлезете в квантовото ниво, където се намират всички възможности и това ще позволи да получите нови прозрения, които ще ви помогнат да излъчвате вашата собствена светлина и да я направите видима за всички.

Четвъртият ден от семинара е посветен на трансформиращата енергия на огъня и всеки от участниците ще има възможност да се изправи и/или премине през през него.

Семинарът ще се проведе от Джон Армитаж – Хари Дас Баба.

Хари Дас Баба е основател на Нова Парадигма за Многоизмерна Трансформация (Шамбала Мултиизмерно Лечение).
От ранно детство той е отворен канал, международно признат лечител и доктор по хомеопатия, получил името Хари Дас Бабаджи Махарадж след годините прекарани в Индия. Води семинари и обучения по целия свят. Всички, които са участвали в курсове на Хари знаят, че срещите с него са дълбоко трансформиращи и обогатяващи.

Повече за него може да намерите тук:
http://johnarmitage.me/

Тази четиридневна възможност е отвъд всичко, което той преди това е преподавал. Няма специални изисквания, само желание и готовност да направите този квантов скок с Хари.

Details

Start:
June 14, 2019 @ 10:00 am
End:
June 17, 2019 @ 6:00 pm

Organizer

Rositza Nenkova-Nedyalkova
Phone:
+359 888 706267
Email:
rositza.on@yahoo.com

Venue

Sofia
Bulgaria + Google Map