New Paradigm MDT 13D

New Paradigm MDT 13D online

New Paradigm MDT 13D

Free

About The Program

La baza sistemului New Paradigm MDT stă conexiunea cu Prezenţa Eu Sunt şi dezvoltarea abilităţii prin această conexiune de a-ţi asculta ghidarea interioară, şi înţelepciunea Sinelui Divin.

Esența de bază New Paradigm este Iubire – Iubire și Libertate. Iubire pentru tine însuți și o cunoaștere înnăscută a conexiunii cu Mama / Tatăl Dumnezeu și întreaga Creație. Libertate din tot ceea ce stă în calea acelei cunoașteri. Libertatea de a ști cine ești și de a păși în propria putere, de a păși în propria Măiestrie.

Originile sistemului se regăsesc mult în urmă, în preistorie. Atunci când Germain a fost întrupat în Atlantida, către sfârsitul civilizatiei, el a adus sistemul de vindecare direct din dimensiunile înalte, pentru a ajuta în evolutia fiintelor scăzut vibrationale care erau folosite drept sclavi în acea societate. El și-a dorit să facă această sclavie inacceptabilă și să elibereze acele ființe din robia propriei lor ignoranțe. Sistemul este mult extins în zilele noastre, deoarece noi suntem pregatiti acum pentru energii mult mai înalte, însă scopul acestuia este similar – să ne eliberăm de robia propriei noastre ignorante, să ne aducem în Iubirea și Libertatea propriei maiestrii.

« Frecvența de Diamant a Shamballei » este o frecvență înalt rafinată și puternic transformatoare și de asemenea o puternică energie de vindecare.
Activările în această frecventă ne permit accesul la noile coduri care au fost descărcate prin Centrii Galactici pentru stabilizarea și armonizarea umanității și pentru ca armonicile Pământului să devină O Armonică Unificată. Primirea noilor coduri și operarea în Frecvența Diamantului va însemna, în cele din urmă, conștientizare multi-dimensională, dezvoltarea clarviziunii, a clarauzului și a clarsimțirii.

"ACUM este timpul să eliberăm toate programele care nu ne mai sunt necesare din trecut și să ne pregătim să primim noile energii care vin.
Suntem pe cale să co – creăm aici, pe Pamant, lucruri care ne depășesc imaginația. Ești invitat să fii prezent în fiecare moment și să te bucuri de dansul către sfârsitul timpului." – Hari Baba Melchizedek și Maestrul Germain

Activările reprezintă coduri de trezire sau de pornire a diverse circuite interioare. Transformările planetare au făcut posibil ca din punct de vedere energetic să se poată face activări ale energiilor celor 12 dimensiuni.

"Atunci când a fost momentul am adăugat o activare pentru cel de-al 13-lea nivel. Cel de-al 13-lea nivel v-a dăruit acces la toate energiile noi care au fost create și care vor fi create în viitor. În prezent, în evolutia planetei și a oamenilor nu există nimic deasupra acestei a 13-a activări. După cum am spus, trebuie să vă amintiți, această a 13-a activare dimensională vă dă accesul la orice realitate dimensională care se creează sau care este deja creată. Este o interfată între întregul noii creații și dimensiunile joase. Chiar dacă există creație mai sus de dimensiunea a 15-a, în prezent aceasta a 13-a activare vă pregătește sistemul energetic să primească aceste energii. Activarea și interfața celei de-a 13-a activări vă permit să primiți noile energii fără să trebuiască să primiți noile activari în mod continuu." (extras din manual).

Din continutul cursului:

- Importanta Purificărilor ADN

- Despre Respiratie, Meditatie, Activări

- De ce nu se fac Activări la Distantă

- Ce este Măiestria?

- Despre Ascensiune

- Meditatia de Inlăturare a Implanturilor

- Meditatie Mahatma

- Mediatatie de Purificare si Activare ADN si Antahkarana

- Eliberarea Simbolurilor

- Merlin si Graal-ul Interior

- Corpul de Lumină si Constiinta Avatar

- Meditatie de deschidere a Inimii cu Sai Baba

- Canalizarea - Conexiunea cu Prezenta Eu Sunt

- Activarea Razei de Platina cu Metatron

- Preotia Alpha & Omega a lui Melchizedek

În timpul acestui seminar vei învăţa să canalizezi energii vindecătoare, să faci curăţări energetice, să canalizezi Prezenţa Eu Sunt a ta şi a persoanelor cu care lucrezi, vei învăţa cum să canalizezi în general, şi cum să foloseşti aceste energii în susţinerea ta energetică şi a celorlalţi.

De asemenea vei trece prin procese profunde de curăţare energetică, de rafinare a percepţiilor, de reaşezare a paradigmei tale de viaţă şi înţelegere a vieţii în general.

Facilitator Florina Camelia Golban, Profesor New Paradigm 13D Acreditat de School of Esoteric Sciences, fondată de John Armitage.

Seminar de 4 zile, minim 32 ore

Când: 20-23 Octombrie 2022 între orele 10:00 - 18:00

Unde: Onesti, Romania

Accessories

    Reviews

    No Comments

    Give a comment